SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Tekin: ‘Beklediğimiz bir karardı’

Bu haber 06 Haziran 2021 - 10:54 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un vefatından sonra yapılan seçimde başkanlığa getirilen Mithat Tekin, mahkeme kararını, “Beklediğimiz bir karardı. Hak yerini buldu. AK Partili arkadaşlara söyleyecek sözümüz yok. Kimseyi ötekileştirme taraftarı değilim” dedi.

TORBALI’DAKİ tartışmalı seçim ile ilgili olarak yargı AK Parti’nin yaptığı itirazı reddetti. Merhum Başkan İsmail Uygur’un yerine meclisteki seçimle koltuğa oturan yeni Belediye Başkanı Mithat Tekin, mahkeme kararı değerlendirdi. Başkan Tekin, “Hak yerini buldu. Adalete güveniyorduk, adaletin yerini bulacağını düşünüyorduk. Nitekim öyle oldu” dedi.

CHP’NİN adayı olarak başkanlık koltuğuna oturduktan sonra AK Partililerin itirazlarıyla ilgili olarak açıklama yapmayan Başkan Mithat Tekin, şunları söyledi: “Mahkeme, seçimin tekrarlanmasını gerektirecek bir şey olmadığı yönünde görüş bildirdi, itirazı reddetti. Bizim beklediğimiz bir karardı. Adalete hep güvendik. Hak yerini buldu. Torbalımıza hayırlı olsun. Biz bundan sonra yapacağımız hizmetlere bakacağız. İtirazın reddedileceğini tahmin ediyorduk, çünkü ortada herhangi bir usulsüzlük yoktu. AK Partili arkadaşlara söyleyecek sözüm yok. Kimseyi ötekileştirmek gibi bir derdimiz yok. Amacımız, birlik beraberlikle Torbalı’ya hizmet etmektir.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.