SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Tekin, Ayrancılar’da kuaför esnafı ile buluştu

Bu haber 06 Ocak 2024 - 0:50 'de eklendi.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin vatandaşla iç içe olmaya devam ediyor. Başkan Tekin, son olarak bugün Ayrancılar’da kuaför esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin vatandaşla iç içe olmaya devam ediyor. İlçenin dört bir yanında ilçe sakinleri ile buluşan Başkan Tekin bugün Ayrancılar’da kuaför esnafı ile bir araya geldi. Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan, mahalle muhtarları ve bölgedeki kuaför esnafının da yer aldığı kahvaltı organizasyonu Ayrancılar Meydanı’nda bulunan kafede gerçekleşti. Bölgedeki esnafın yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı organizasyonunda, bölge esnafı taleplerini Belediye Başkanı Mithat Tekin’e doğrudan iletme fırsatı buldu.

“TÜM ESNAFIMIZA HAYIRLI İŞLER”

TEKİN, ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren ilçe esnafına daima destek olacaklarını belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Mithat Tekin, yaptığı açıklamada “Esnaf Odası Başkanımız Halil Gülcü, Başkan Yardımcımız Yavuz Selim Özgan, muhtarlarımız ve kuaför esnafımızla birlikte gönül sofrasında buluşup hem kahvaltı yaptık hem de bol bol sohbet ettik. Tüm esnafımıza hayırlı işler, kıymetli vatandaşlarımıza esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.