SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Soyer müjdeyi verdi… Halk Balık geliyor!

Bu haber 07 Ocak 2024 - 23:48 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, balıkçılarla bir araya geldi. Burada müjdeyi veren Başkan Soyer, “Yen hedefimiz, kooperatiflerimizle birlikte Halk Balığı kurmak” dedi.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, balıkçılarla bir araya gelerek yapılan çalışmaları anlattı. Balıkçı kooperatiflerine desteklerinin artacağını belirten Başkan Soyer, “Yeni hedefimiz, kooperatiflerimizle birlikte Halk Balığı kurmak. Ucuz ve sağlıklı balık, çok yakında İzmirlilerin hizmetinde” dedi.

SOSYAL medyadan video paylaşan Soyer şu ifadeleri kullandı: İzmir Körfezi’ni temizlemek için yaptığımız çalışmaların sonucunu bir de balıkçı kardeşlerimizden dinleyin.

MAVİŞEHİR Balıkçı Barınağı’na ve tüm kıyı balıkçısı kooperatiflerine desteğimiz artarak sürecek. Yeni hedefimiz, kooperatiflerimizle birlikte Halk Balığı kurmak. Ucuz ve sağlıklı balık, çok yakında İzmirlilerin hizmetinde.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.