SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Saygılı’dan Selçuk ve Torbalı çıkarması

Bu haber 11 Nisan 2023 - 6:01 'de eklendi.

Selçuk ve Torbalı’da teşkilatla buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, seçim kampanyası için düğmeye basmaya hazır olduklarını belirtti.

SELÇUK ve Torbalı’daki mesaisinde teşkilata seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “İzmir’e ve ilçelerimize en büyük yatırımları AK Parti hükümetleri yaptı, hem de rekor düzeyde. Selçuk ve Torbalı da bu hizmetlerden nasibini alan ilçelerimiz. Bugün Selçuk’ta hayata geçirdiğimiz Efes Antik Kanal Projesi, bölgenin çehresini değiştirecek bir proje. Torbalı, AK Belediyeciliği de yaşamış bir ilçemiz, ayrıca pek çok projenin altında partimizin imzası var” dedi

“FARKI HATIRLATACAĞIZ”

SAYGILI, Torbalı’da da ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Teşkilattan, seçim çalışmalarında ilçeye yapılan kamu yatırımları ve 2014-2019 yılları arasındaki AK Parti belediyeciliği dönemi farkının vatandaşlara anlatılmasını isteyen Saygılı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “İlçemizde 300’ün üzerinde belediye projesi hayata geçirmişiz. Kamu yatırımlarımız sadece o dönemde 1 milyar TL’nin üzerinde gerçekleşmiş. Bu muazzam bir tablo. Torbalı Devlet Hastanesi, İZBAN, ağız ve diş sağlığı merkezinin yanı sıra 60’ın üzerinde okulu hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Cumhurbaşkanımızın bu ilçemiz için de verdiği her sözü tuttu. Bakanlarımızın bir eli hep buradaydı, çok sayıda ulaşım yatırımı yaptık. Vatandaşlarımıza dokunurken, bunları anlatacağız. Hizmet farkını hatırlatacağız.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.