SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Polat, tebrik ziyaretlerini kabul etti

Bu haber 25 Ağustos 2023 - 16:35 'de eklendi.

5 Ağustos’ta gerçekleşen ilçe kongresinde 340 delegenin desteği ile CHP Torbalı İlçe Başkanı seçilen Avukat Hakkı Polat, tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Polat, bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın’ı makamında ağırlayarak tebriklerini kabul etti

GENEL seçimlerin ardından kurultay sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir’de ilk kongresini Torbalı İlçe Örgütü gerçekleştirmişti. 5 Ağustos günü gerçekleşen kongreye katılım sağlayan 340 delegenin tamamının desteğini alan Hakkı Polat, İlçe Başkanı seçilmişti. 7 Ağustos günü mazbatasını alan Polat, 8 Ağustos günü de Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir ile devri teslim törenini gerçekleştirmiş ve göreve başlamıştı. Göreve başladığı günden bu yana bir yandan siyasi çalışmaları yürüten Polat bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu bağlamda Başkan Polat’a bugün ilk olarak Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ardından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ziyaret ederek tebriklerin sundular.

BAŞKAN POLAT’TAN BİRLİK MESAJI

İL MERKEZİ ve parti genel merkezinden gelen misafirlerini ağırlayan ve tebrikleri kabul eden Başkan Polat, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken, örgüt ve belediyenin uyumlu bir çalışma içerisinde olacağını ve birbirini tamamlayarak Torbalı’ya hizmet edeceğinin altını çizdi. Polat, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında “Biz biriz, birlikte güçlüyüz. Geldiğimiz makamlar hizmet makamlarıdır. Bizler karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak suretiyle mevcut fikirleri geliştirip, hizmete dönüştürmek için talip olduğumuz görevimizde başarının kıstasını bunu başarmaktan alırız. Nazik ziyaretleri için Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TORBALI’DAKİ BUZLAR ERİDİ

İL BAŞKANVEKİLİ Sirhan Özen ve İl Yöneticisi Görkem Duman, Önceki Dönem İlçe Başkanı Övünç Demir, 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Sefer İpekli ile birlikte önceki dönem ve yeni ilçe yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Polat’ın açıklamalarıyla birlikte Torbalı’da bir süredir yaşandığı gözlenen ve kamuoyuna yansıyan gerginliğin son bulması da ziyarette oldukça olumlu bir havanın esmesini sağladı. Başkan Aslanoğlu da Polat’ın birlik mesajlarına katılarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nde farklı fikirlerin olmasının son derece doğal olduğunu ve gelişimin farklı fikirlerin bir araya getirilerek yapılan görüş alışverişinin geliştirici yönüne vurgu yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.