SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Övünç Demir, Asansör’de 3,5 saatlik başkanlar zirvesine katıldı

Bu haber 30 Nisan 2024 - 0:42 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, partisinin ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. Tarih Asansör’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluşan isimler yaklaşık 3,5 saatlik görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin gündeminde ise ‘uyum’ mesajları yer aldı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, partisinin ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. Tarihi Asansör’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda buluşan isimler yaklaşık 3,5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının gündeminde ise mali yapı yer aldı. Toplantıda konuşan Cemil Tugay ilçe belediye başkanlarına ilçelerinde yaşanan sorunları sorduğu öğrenildi.

BÜYÜKŞEHİR ve ilçe belediye arasında uyumun olması gerektiğini belirten Tugay, yapılacak çalışmalarda eşgüdümlü olarak gidilmesinin hem zaman hem de maddi açıdan iki tarafı da rahatlatacağını belirttiği kaydedildi. Mali açıdan da belediye başkanlarına dikkatli olmaları gerektiğini belirten Tugay’ın gereksiz işe alımlar yapılmaması gerektiği ve sosyal yardımların arttırılarak zor durumda olan vatandaşların yanında olunmasının önemli olduğunu belirttiği öğrenildi.

BAŞKANLARDAN TEŞEKKÜR

TOPLANTIDA ayrıca birçok belediye başkanın Cemil Tugay’ın göreve gelişinin ardından gösterdiği performanstan ve yaptığı açıklamalardan dolayı kendisini tebrik ettiği ve ‘uyum’ konusunda da çalışmalarını takdir ettikleri iddia edildi. Toplantıda ilçe belediye başkanlarının ayrıca ilçelerinde yaşanan sorunları ve destek talep ettikleri konuları da Tugay’a aktardığı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.