SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan İsmail Uygur ve ailesi hastaneye kaldırıldı!

Bu haber 06 Mart 2021 - 9:19 'de eklendi.

Bu gece saat 03.00 civarında evinde yangın çıkan edeniyle Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve ailesi, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

EDİNİLEN bilgilere göre, gece geç saatlerde Uygur’un evinin bulunduğu Cumhuriyet Mahallesi, Koruluk Evleri sitesi A Blok apartmanında yangın çıktı. Apartmanın balkonunda çıkan yangın kısa sürede tüm katlara sıçradı. Komşularının yardımı ile evinden çıkarılan İsmail Uygur ve ailesi olay yerine çağrılan ambulansta ilk tedavileri yapıldıktan sonra Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

EŞİ Afet Uygur, kızı Ege Uygur ve 4 komşusu ile birlikte Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Uygur, tedbir amaçlı olarak İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiler. Uygur ve ailesinin dumandan etkilendikleri ancak sağlık durumlarının iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

ÖTE yandan itfaiye ve polis ekipleri Uygur’un evinde inceleme yaptılar. Yangının çıkış sebebi araştırılırken, balkon kısmında bulunan klima motorlarının yangına sebep olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.