SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Günaydın, yorulmak bilmiyor!

Bu haber 27 Temmuz 2021 - 4:24 'de eklendi.

Ardı ardına gerçekleştirdiği mahalle programları ile dikkatleri üzerine çeken AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, bu sefer Kadir Akpınar’ın düğün yemeğine; Çapak Mahallesi’nden Kamil Satır’ın yeğeninin sünnet düğününe katılım sağladı. Sabah erken saatlerde başladığı programlar ile mahallelerde vatandaşlarla temas kurarak halkın sorunlarını dinledi. Dinlediği sıkıntılara çözüm için gerekli kişileri devreye sokarak sıkıntıları gideren Günaydın büyük takdir topluyor.

DERTLERİYLE DERTLENİP SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Bitmez tükenmez bir enerjiyle teşkilat çalışmalarını sürdüren İlçe Başkanı Selman Günaydın, sık sık partililerle birlikte hasta ve taziye ziyaretleri için Torbalı halkının evlerine konuk oluyor, vatandaşların dertleriyle dertlenip sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Vatandaşların ihtiyaçlarını da soran genç başkan, sorunlarını dinleyip sık sık notlar alıyor. Torbalılı vatandaşları, mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yalnız bırakmayan İlçe Başkan Selman Günaydın, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.