SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Demir’den SMA’lı Azra’ya destek çağrısı

Bu haber 31 Aralık 2022 - 3:04 'de eklendi.

Torbalı’da, henüz 16 aylıkken Spinal müsküler atrofi (SMA) Tip 2 teşhisi konan Azra bebek, ailesiyle birlikte CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ziyaretin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında Azra bebeğe nefes olma çağrısında bulundu

TORBALI’DA, henüz 16 aylıkken Spinal müsküler atrofi (SMA) Tip 2 teşhisi konan 2 yaşındaki Azra Güngör’ün yaşamla mücadelesi devam ediyor. Azra’nın tek şansı olan zolgensma tedavisi için gereken tutar 1 milyon 817 bin dolar. Minik Azra için valilik izinli kampanya devam ederken Azra bebek dün ailesiyle birlikte kendilerinin en büyük destekçilerinden olan Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ile yapılan görüşmede aile, Başkan Demir’e kampanya süreci ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Demir, her geçen gün kampanyanın büyümesi ve daha fazla kişiye erişilmesi için desteklerini sürdürme sözü verdi.

GÜNGÖR AİLESİNDEN CHP VE BAŞKAN DEMİR’E TEŞEKKÜR

CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunan Duygu-Hakan Güngör çifti çocuklarının yaşam mücadelesinde bugüne kadar kampanyalarına verdiği destek için Başkan Demir’e ve Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’ne teşekkür eden baba Hakan Güngör, “Azra’mızın yaşaması için gece gündüz uğraşıyoruz. Kapı kapı dolaşarak kampanyamızı duyurmaya ve destek toplamaya çalışıyoruz. Bu anlamda bizden desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü’ne ve İlçe Başkanı Sayın Övünç Demir’e çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar bizleri her zaman desteklediler. İnşallah kampanyamızı kısa sürede tamamlayarak kızımızın sağlığına kavuşmasını sağlarız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DEMİR’DEN TORBALI’YA ÇAĞRI

AZRA’NIN sağlığına kavuşabilmesi için her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade eden CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, “SMA hastası Azra bebeğimiz, ailesi birlikte bugün ziyaretimize geldi. Azra bebeğin tedavi olabilmesi için başlatılan kampanya ile ilgili yaptığımız sohbetin ardından İlçe Örgütümüzün önünde hatıra fotoğrafı çektirdik. Bu vesile ile Torbalılı hemşerilerimize Azra’ya nefes olma çağrımızı bir kez daha yinelemek istiyorum. Haydi Torbalı! Azra bebeğe hep beraber nefes olalım!” ifadelerini kullanarak Azra bebeğe desteği büyütme çağrısında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.