SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan adaylarından sokak hayvanları için projeler bekliyoruz!

Bu haber 11 Mart 2024 - 23:09 'de eklendi.

Torbalılı hayvansever Cengiz Büyükkılıç, yerel seçimlere az bir süre kala belediye başkan adaylarından hiçbirinin ‘sokak hayvanları’ için projelerinden bahsetmediklerini söyledi.

ÇALIŞTIĞI işyerinin bir bölümünde kedi yavrularına baktığını ve gün içinde çok sayıda kedi beslediğini anlatan Büyükkılıç, “Seçimin son virajına girerken her parti yapacağı projelerden bahsediyor. Ama insanlık ve vicdan adına birisi de çıkıp, sokak hayvanları adına bir projeden bahsetmiyor. Sokaklarda aç – susuz, hasta, kötü muameleye uğrayan yüzlerce binlerce hayvan var. Sözde barınak var ama sahaya çıkıp kısırlaştırma aşılama, ampute hayvanları toplama ve koruma işini kesinlikle yapmıyor! Belediye, sokaklara en azından mama stantları koyabilir. Bir kap su, bir kap mama dağıtabilir. Unutmayalım ki yerdekilere, merhamet edeceğiz ki gökteki yüce Mevla’m da bize merhamet etsin. Son olarak hayvanlar için kim proje üretiyorsa oyumuz onadır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.