SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Adayı Çağlar: Tek derdimiz Torbalı’ya hizmet etmek!

Bu haber 22 Mart 2024 - 14:35 'de eklendi.

AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çağlar, “Tek derdimiz Torbalı’ya hizmet etmek!” dedi.

31 MART Yerel Seçimlerine 10 gün kala adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip, sorun ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Çağlar, o anları sosyal medya hesabından bir video ile paylaştı. Çağlar, paylaşımında “Tek derdimiz var… Torbalı’ya hizmet etmek. Pazara kadar değil, mezara kadar” notunu düştü.

ÇAĞLAR, Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi projemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. 2014 – 2019 döneminde, Torbalı Belediyesi’nin AK Parti kadroları tarafından yönetildiği süreçte başlanılan ve birinci etabı tamamlanan bu proje maalesef akamete uğramış ve kaderine terk edilmişti. 22 Kilometre uzunluğundaki bir alanda ıslah çalışması yapılarak rekreasyon aşamasına gelinen bu projeye Tarım ve Orman Bakanlığımızla birlikte yeni bir soluk getiriyoruz. 1.8 Milyon m2’lik alanda Bisiklet ve Yaya Yolu, İzci Kamp Alanı, Gençlik Kamp Alanı, Macera Parkı, Piknik Alanları, Hayvanlar İçin Doğal Yaşam Alanı, Kır Düğün Salonları, Kafeterya ve Restorantları ile yeni bir yaşam vadisi inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN Adayı Çağlar, sosyal medya paylaşımında İzmir-Aydın Devlet Karayolu’nun Torbalı ilçesinde kalan sınırlarıyla ilgili projesinden de bahsederek şu notu düştü: “İzmir – Aydın Devlet Karayolu’nun ilçemiz sınırlarında kalan bölümünde başta Torbalı – Kemalpaşa Köprülü Kavşağı olmak üzere birçok çalışma gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızla birlikte, İzmir-Aydın Devlet Karayolu’na 9 yeni Kavşak düzenlemesi ve 2 yeni Battı – Çıktı yaparak Yeşilköy’den Sağlık Kavşağı’na Kesintisiz ve Güvenli Ulaşımı Sağlayacağız. Refüj düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları, yan yollar ve modern tam otomasyon yapılacak ışıklandırma sistemleriyle, ilçemizin içinden geçen bu yolu adeta yeniden inşa edeceğiz.” Kaynak: medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.