SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başhekim Çavdar’dan MHP’li Kaçar’a önemli ziyaret

Bu haber 28 Eylül 2022 - 9:12 'de eklendi.

Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Miraç Çavdar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Torbalı ilçe Başkanı Veli Kaçar’ı makamında ziyaret etti.

GERÇEKLEŞEN ziyarette MHP’li Kaçar, “Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Miraç Çavdar’ı parti binamızda ağırladık. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Kaçar, “Ülkemizin en başarılı karnesine sahip kurumlarımızdan biri olan Sağlık Bakanlığı ve personeli takdire şayan çalışmaları ile Covid-19 sürecinde de beklenen başarıyı göstermiştir. Sağlık çalışanlarının 365 gün 7/24 vermiş oldukları hizmet ve fedakârlık karşısın da birgün de olsa onlara moral ve destek olmak vatandaşlık görevimizdir.

TORBALI Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Miraç Çavdar’a ve tüm sağlık çalışanlarına bu manada teşekkür ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu. Başhekim Çavdar ise misafirperverliğinden dolayı MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar’a teşekkür etti.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.