SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başarının adresi Aday Akademi’de mangal partisi

Bu haber 10 Ekim 2023 - 8:11 'de eklendi.

Torbalı’da eğitim veren Aday Akademi, öğrencilerin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Kurum, tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla mangal partisi düzenledi

BAHÇEYE konulan mangallarda pişen etleri afiyetle yiyen öğrenci ve öğretmenler, keyifli sohbet eşliğinde vakit geçirdiler. Zaman zaman bu tür sosyal aktiviteler düzenlediklerini ve öğrencilerin motivasyonunu arttırdıklarını dile getiren Kurum Müdürü Alper Tunga Kocaman, başarılarındaki en büyük etkenin sağlıklı bir ortamda eğitim almak olduğunu ifade etti.

MODERN eğitim olanaklarıyla Alpkent Mahallesi’nde eğitim veren Aday Akademi, öğrencilerin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. 8 kişilik özel sınıflarda, kişiye özel ders programları ile adından söz ettiren Aday Akademi, öğrencileri hem sınavlara hazırlıyor, hem de okulda öğrendiklerini pekiştirme imkanı sağlıyor. Uzman kadrosu ile dikkat çeken Aday Akademi ile Torbalılı öğrenciler artık derslerinden geri kalmayacaklar.

3A EĞİTİM MODELİ İLE ÖĞRENCİLER SINAVA HAZIRLANIYOR

TÜRKİYE’DE ilk ve tek olan 3A Eğitim modeli ile öğrencileri sınavlara hazırladıklarını belirten Alper Tunga Kocaman, “Aday Akademi olarak güncel eğitim programlarını yakından takip ediyoruz. Uzman eğitim kadromuzla beraber kişiye özel eğitim programları uyguluyoruz. Sınırsız konu tekrarı, YKS sınavı öncesi ders çalışma kampı, güncel ve ücretsiz yayın desteği ile öğrencilerimizin yanındayız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.