SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başarılı turizmci CHP’den meclis üyesi adayı oldu

Bu haber 08 Mart 2024 - 0:51 'de eklendi.

41 yaşındaki Sedat Çetin Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi aday listesinde yer alan en dikkat çekici isimlerden…2004 yılından bu yana Ayrancılar’da yaşayan ve taşımacılık işine ilk önce Ayrancılar- İzmir dolmuşuyla başlayan Sedat Çetin’in şimdilerde Elsanur adında taşımacılık şirketi bulunuyor.

100’ÜN üzerinde ticareti ve binek araca sahip olan Çetin, şimdiye kadar CHP’nin çeşitli kademelerinde görev aldı ve 2015 yılından bu yana da aktif olarak siyaset yapıyor. Çetin, “Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, belediye meclis üyesi olarak partimize ve ilçemize hizmet etmek istiyorum. Her şey çok güzel olacak” dedi.

ÇETİN, ilçenin sorunlarına hakim biri olarak, bu sorunları çözüme kavuşturmak için var gücüyle çalışacağını kaydederek, “Bu zorlu yarışta tüm sevenlerimin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

KENDİSİNE verilen görevi en iyi şekilde yapmak istediğini dile getiren Sedat Çetin, “Bu saatten sonra sen ben yok, partimizin çıkarları, CHP bayrağının belediyemizde dalgalanmaya tekrardan devam etmesi var. Bu bir parti görevidir, buna en iyi şekilde layık olmaya çalışacağız. Torbalı’da farkla seçimleri kazanacağız. Torbalı CHP’nin kalesidir, bu kaleyi yıkılmaz hale getireceğiz. Ben katılımcı yönetim anlayışına inanırım. Bu işi akıl birliğiyle, ciddi bir sinerji yaratarak götüreceğiz” açıklamasında bulundu.

‘HEP BİRLİKTE KAZANMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

DENEYİMLİ siyasetçi, “Ciddi oy oranıyla bu yarışı kazanacağız. Çok farklı yerlerden destek mesajları da alıyoruz. Bunlar bizim için onur verici durumlar. Meclis tablomuz da Torbalı’ya hitap eden bir tablo, bunun da çok ciddi bir etkisi olacağını düşünüyorum” diye konuştu. Siyasetin halk için yapıldığını dile getiren Sedat Çetin, “Hep birlikte kazanmak için çalışacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.