SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başarılı organizasyon firmasının bir gösterisi daha büyük ilgi gördü

Bu haber 20 Aralık 2022 - 2:17 'de eklendi.

Torbalı’da kısa süre önce etkinlikler düzenlemeye başlayan Arya Organizasyon, Metin Güler’in yazıp yönettiği, Evvel Zaman Kumpanyası isimli çocuk oyununu Torbalılı miniklerle buluşturdu. İki ayrı seansta çocuklarla buluşan kukla tiyatrosu, ilçede bir ilkti.

DOYASIYA bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonrası kuklalarla fotoğraf çekindi. Eğitici oyunda, çocuklar ilk defa kukla ile tanışmanın sevincini yaşarken, ebeveynler de geçmiş zaman çocuk kahramanlarını karşılarında görünce çocukluklarına gitti.

ARYA Organizasyon Sorumlusu İbrahim Danış, “Keyifli bir oyunla çocuklarımızla birlikte olduk. Biletleri 30 liradan çocuklarımızla buluşturduk. Hem uygun fiyata çocuklarımızı kukla ile buluşturduk hem de çocukların unutamayacağı bir gün yaşamasına sebep olduk. Bize destek veren tüm okullarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca yetişkin ve çocuk oyunlarımızdan haberdar olmak isteyenler instagramdan Arya Organizasyon Torbalı hesabımızı takip edebilir” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.