SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başarılı müdür emekliye ayrıldı…

Bu haber 02 Ekim 2020 - 12:36 'de eklendi.

Ayrancılar Atatürk İlkokul Müdürü Mehmet Akyıldız, 40 yıllık meslek hayatını 25 başarı belgesi alarak noktaladı. Akyıldız’ın görev süresi boyunca yetiştirdiği öğrenciler mesleki alanda önemli yerlere gelmeyi başardı

Ayrancılar Atatürk İlkokulu 1976-1977 Eğitim-Öğretim yılında ortaokul olarak hizmete açıldı. Okul ilk yıllarında tek bina, 6 derslik olarak öğretime başladı. Yıllar içerisinde öğrenci mevcudu göç nedeniyle sürekli artış gösterdi. Artan derslik ihtiyacını karşılamak amacıyla 1998 yılında ikinci bir ek bina yapıldı. Okul bahçesinde 2007 yılında da yeni bir ek bina daha hizmete girdi. Bir süre ilkokullar öğlenci, ortaokullar sabahçı şeklinde ikili eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmekte iken; 2017 Eylül ayından itibaren yalnızca ilkokul olarak, tam gün eğitim vermeye başladı. Okulun eğitim kalitesinin artırılmasında önemli çalışmalar yürüten Ayrancılar Atatürk İlkokul müdürü Mehmet Akyıldız emekliye ayrıldı.

40 YILLIK MESLEK HAYATINA NOKTA KOYDU

Ayrancılar Atatürk İlkokul Müdürü Mehmet Akyıldız, 40 yıllık meslek hayatının son 21 yılında kaymakamlık, valilik ve diğer kurumlardan taktir, üstün başarı belgesi ve ödüller olmak üzere toplamda 25 başarı belgesi aldı. İlçede diğer birçok okulda yöneticilik görevi yapan Akyıldız, öğrencileri ile kendi çocuklarıyla ilgilendiği gibi ilgilenerek eğitimin sağlıklı bir şekilde verilmesi için büyük bir özveri gösterdi. 20 yıl Ayrancılar İlkokul’da, 10 yıl Torbalı Cengiz Topel İlkokulu’nda 1 yıl da Ayrancılar Atatürk İlkoku’nda çalışarak binlerce öğrencinin ilk eğitimlerinin temellerini atan tecrübeli eğitimci Akyıldız, geçtiğimiz günlerde 40 yıllık meslek hayatını noktalayarak emekliye ayrıldı. Akyıldız “Torbalı’da 30 yıldır görev yapıyorum. Öğrencilerimin en iyi şekilde eğitim almaları için mevcut bütün imkanları kullandım. 40 yıllık meslek hayatımı Ayrancılar Atatürk İlkokul Müdürü olarak bırakıyorum. Çok güzel zamanlardı. Öğrencilerimi yıllar sonra önemli yerlerde başarılı işler yaparak görmek beni gururlandırıyor” diyerek sözlerine nokta koydu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.