SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başak’tan Vanlılar Derneği ve Övünç Demir’e ziyaret

Bu haber 23 Eylül 2022 - 0:59 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplumla İlişkiler Koordinatörü Mehmet Şakir Başak Torbalı Vanlılar Derneğini ziyaret etti. Başak, ziyaret sonrası CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ile de bir araya geldi

GÖREVE geldiğinden beri İzmir ve ilçelerinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Mehmet Şakir Başak, Torbalı Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.Dernek başkanı Mahmut Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Şakir Başak, sivil toplumun önemine değindi. Sivil toplumun siyaset üstü bir anlayışla; kutuplaşmadan uzak, birleştirici bir mekanizma zemininde çalışmalar yapması gerektiğine dikkat çeken Başak, “Ülkenin ilkeli ve dürüst siyasetçilere ihtiyacı var. Bu temelde sivil toplum önemli bir unsur. Ortak paydada buluşup birlikte hareket ettiğimizde ‘güneşli günlerin daha yakın olduğunu’ bariz bir şekilde göreceğiz” dedi.

SİVİL TOPLUMUN GÜCÜ, HAK VE ADALET

DERNEK başkanı Mahmut Yıldız ise toplumda birlikteliği daha güçlü kılmak, dayanışma ağlarını genişletmek için çalıştıklarının altını çizerek, “Öncelikli amacımız hemşerilerimiz arasında güçlü bir birliktelik oluşturmaktır. Bu temelde her geçen gün daha da güçleniyoruz. Bu gücümüzü de doğru zamanda ve doğru zeminde hak ve adaletten yana kullanmak en büyük arzumuzdur. Çalışmalarımızda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan yönetimimize teşekkür ediyorum. Bizi ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in selamlarını ileten değerli başkanımız Sayın Mehmet Şakir Başak’a da şükranlarımı sunarım” dedi.

ÖVÜNÇ DEMİR İLE BİR ARAYA GELDİ

VANLILAR Derneği’ne yaptığı ziyaretin ardından, “İzmir Torbalı Vanlılar Derneği yönetimini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’in selamlarını ilettik. Samimi yaklaşımları ve misafirperverliklerinden dolayı dernek başkanı Mahmut Yıldız ve yönetimine teşekkür ederiz” açıklamasında bulunan Mehmet Şakir Başak, dernek ziyaretinin ardından CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ile bir araya gelerek gündeme dair bilgi alışverişinde bulundu. İkili cve beraberlerindeki heyet ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.