SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Barış Yapı civarında oturanlar vakit geçirmek için bu kafeyi tercih ediyor

Bu haber 12 Ocak 2024 - 0:00 'de eklendi.

Barış Yapı Sitesi’nin en büyük organizasyon merkezi olan Konyalım Kafe, genişleyen iç mekanı ve menüsüyle fark yaratıyor.

CUMHURİYET Mahallesi Barış Yapı Sitesi’nin ortasında bulunan pasaj içindeki kapalı ve açık alanı 280 metrekare büyüklüğe sahip olan Konyalım Kafe, bölgenin en büyük toplu organizasyon merkezi olarak biliniyor. Hatice Bayrak’ın işlettiği mekanda; sıcak soğuk içekeler, et ve tavuk döner, çiğköfte, gözleme, sabah kahvaltıusı, menemen, ciğer menüde yer alıyor.

ÇEVREDEKİ SİTELERDE YAŞAYANLARIN DA UĞRAK YERİ OLDU

ÜÇ ay önce açılan Konyalım Kafe, 34 blok ve 54 dairenin bulunduğu Barış Yapı Sitesi’nin yanı sıra çevrede bulunan Halk Yapı Sitesi, Yeşil Vadi Sitesi, Güven Yapı ve Koruluk civarı gibi toplu yaşam merkezinde oturan vatandaşlardan da ilgi görüyor.

TOPLU ORGANİZASYONLAR DA DÜZENLENEBİLİYOR

DENEYİMLİ işletmeci Bayrak, mekanlarında söz, nişan, kız isteme, eğlence, toplantı gibi organizasyonların da yapılabildiğini söyleyerek, “İşletmemizde bay ve bayanlar okey ve tavla gibi oyunları da oynayabiliyor” dedi. Hatice Bayrak, detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 536 819 51 68 numaralı telefonu arayabileceklerini de sözlerine ekledi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.