SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Barış Kahraman meclise aday oldu

Bu haber 05 Aralık 2023 - 20:31 'de eklendi.

Atatürk Sanayi Sitesi esnaflarından Barış Karaman, CHP Torbalı İlçe Başkanlığı’na gelerek Belediye Meclisi Üyeliği Aday Adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Hakkı Polat’a teslim etti. Karaman, böylece Torbalı sanayisinin ilk meclis üyesi aday adayı olmuş oldu

TORBALI Atatürk Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Barış Bobinaj isimli firmanın sahibi Barış Karaman, bugün eşi, kızı ve kalabalık bir destekçi grubuyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı’na gelerek Torbalı Belediye Meclisi Üyeliği Aday Adaylığı dosyasını CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat’a teslim etti.

Şimdiye kadar sanayi sitesinden herhangi bir kişinin herhangi bir partiye aday adaylık başvurusu yaptığına dair bir bilgi olmaması nedeniyle dosyasını teslim eden Karaman, Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nin de ilk meclis üyesi aday adayı olmuş oldu. Karaman’ın dosya teslimine gelenler arasında AKP, MHP, HEDEP gibi farklı siyasi görüşlere sahip kişilerin yer alması da dikkatlerden kaçmadı.

“GAYRETİMİZ TAKDİR GÖRÜRSE VAR GÜCÜMLE ÇALIŞMAYA VE İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE ADAYIM”

ADAY adaylık dosyasını, CHP Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat’a teslim etmesinin ardından kısa bir açıklamada da bulunan Karaman; “Sayın İlçe Başkanım, kıymetli partililerim, değerli dostlarım, yol arkadaşlarım ve ilçemizin güzide basın mensupları; İlçemize hizmet etmek gayretiyle Torbalımızın ve ülkemizin ekonomisine sunduğu katkı ile ilçemizin gurur kaynağı olan Atatürk Sanayi Sitemizin, Torbalı Belediye Meclisi’nde layık olduğu şekilde temsil edilmesi gerektiğini düşünen bir hemşehriniz ve sanayimiz bünyesinde ilçe ve ülke ekonomimize katma değer sağlayan bir sanayici olarak, bir yola çıkmış bulunmaktayım.

Gayretimiz takdir görürse Atatürk Sanayi Sitemizi, Torbalı Belediye Meclisi’nde layık olduğu şekilde temsil etmeye ve sitemizi daha iyi koşullarda üretim yapan böylece ilçemize ve ülkemize daha büyük katma değerler kazandıran bir konuma ulaştırmak için var gücümle çalışmaya ilçemize hizmet etmeye adayım. Bana destek olmak için buraya gelen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, yolumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.