SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Bankamatikçi’ tartışması büyüyor!

Bu haber 13 Ağustos 2021 - 3:13 'de eklendi.

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve bazı meclis üyelerinin Torbel şirketinden huzur hakkı adı altında aylık 8 Bin 900 Lira aldığını kaydederek, tepki gösterdi. “Bunu siyasi bir rüşvet olarak görüyoruz” diyen Günaydın, Tekin’den kamuoyuna açıklama yapması yönünde çağrıda bulundu

TORBALI’DA Belediye Başkanı Mithat Tekin ve bazı meclis üyelerinin belediye bünyesinde bulunan Torbel şirketinde yönetim kuruluna atanarak huzur hakkı adı altında aylık 8 Bin 900 Lira aldığı yönündeki iddia tartışılmaya devam ediyor. Torbalı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar’ın ardından bir tepki de Torbalı AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın’dan geldi.

TÜM UYARILARA RAĞMEN…

UYGULAMANIN etik olmadığının altını çizen AK Partili Günaydın, “Merhum İsmail Uygur’un vefatının ardından yapılacak seçim öncesi böyle bir şeyin yapılmasını çok doğru bulmuyoruz. Mecliste bu arkadaşlarımız tarafından dile getirildi. Belediye başkanı tarafından herhangi bir açıklama getirilmedi. Uyarılara rağmen belediye başkanı bunun üzerine yattı. Bunu siyasi bir rüşvet olarak görüyoruz. Biz buradan tekrar sesleniyoruz. Bu konuya bir açıklık getirilsin. Kamu vicdanının rahatlatılması gerekiyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.