SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bankalar Meydanı, her gün sular altına kalıyor

Bu haber 08 Eylül 2021 - 2:07 'de eklendi.

Açıkta bırakılan vananın çocuklar tarafından açılması nedeniyle Tepeköy Mahallesi’ndeki Şehir Teğmen Serdar Genç Meydanı, her gün sular altında kalıyor.

‘BANKALAR Meydanı’ olarak da bilinen Eğerek Meydanı’ndaki süs havuzunun hemen yanı başında bulunan su vanası çocuklar tarafından devamlı açık bırakılıyor. Havuzun dolmasının ardından yollara taşan su, bölgede tepkiye neden oluyor. İçinde bulunduğumuz yaz mevsimi nedeniyle Torbalı kurak günler geçirirken, suların böyle akması vatandaşın içini de sızlatıyor.

BÖLGEDE esnaflık yapan bir kişi, “Yetkililer vananın başlığını sökmeli veya vananın üzerini kilitli bir kutu ile kapatmalı. Yoksa her gün oyun oynayan çocuklar yüzünden havuz dolup taşıyor ve yollar adeta göle dönüşüyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.