SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Balkon kenarındaki kuş yavrularına gözü gibi bakıyor

Bu haber 30 Kasım 2021 - 1:46 'de eklendi.

62 yaşındaki Fikret Duymaz, 2’inci kattaki evlerinin balkonunun kenarına yuva yapan kumru ve dünyaya getirdiği 2 yavrusunu, su ve ekmek vererek, besliyor.

ERTUĞRUL Mahallesi’ndeki bir apartmanın 2’inci katındaki balkonun kenarına bir kumru kuşu yuva yapıp, 2 yumurta bıraktı. Evlerinin balkonundaki yumurtaların üzerinde yatan kuşu fark eden Fikret Duymaz, bir süre izledi. Anne kumrunun soğuk havada güç şartlarda bulduğu yiyecekler ile yavrularını beslemeye çalıştığını fark eden Duymaz, yuva çevresine su ve yem bırakarak, beslenmelerini sağladı.

SOĞUK hava nedeniyle zor anlar yaşayan anne kumru ve yavruları için her gün yem ve su takviyesi yaptığını belirten Duymaz, “Yavrularının yumurtadan çıkmasıyla birlikte günde 3- 4 sefer yuvayı kontrol etmeye başladım. Yavruların yaşaması için ne gerekiyorsa yapıp, anne kuşa destek vereceğim. Yavrular yuvadan uçana kadar ne gerekiyorsa yapacağım” dedi. Fikret Duymaz, bu örnek davranışı nedeniyle komşuları tarafından da takdir görüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.