SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Balıkçılar 1 Eylül için hazırlıklarını sürdürüyor

Bu haber 25 Ağustos 2021 - 20:52 'de eklendi.

Yeni sezona tekne ve ağlarını onararak hazırlanan balıkçılar, ‘Vira Bismillah’ demek için gün sayıyor. Denizlerde 15 Nisan’da başlayan av yasağı, 1 Eylül’de sona erecek

YENİ sezona tekne ve ağlarını onararak hazırlanan gırgır ve trol balıkçıları, ‘Vira Bismillah’ demek için gün sayıyor. Denizlerde 15 Nisan’da başlayan av yasağı, 1 Eylül’de sona erecek. Hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden balıkçılar bu tarihten itibaren tekneleriyle denize açılacak.

TORBALI’DA hizmet veren Erol Balıkçılık işletmecisi Turgut Öztaş, yaptığı açıklamada, geçen yıl kötü bir sezon geçirdiklerini söyledi. Yeni sezon için gözlem yaptıklarını aktaran Öztaş, “Hazırlıkların sonuna doğru geldik.

AĞLARIMIZI ve teknelerimizi hazırladık. ge Denizi’nde de bereketli bir sezon bizi bekliyor. Sardalyamızla, Ege hamsimizle. Bu yıl geçen sezon yaşanan sıkıntılardan sonra vatandaşlarımızın yüzünü balıkla güldüreceğiz” diye konuştu. Öztaş, 1 Eylül’de yeni sezonun başlayacağını dile getirerek, “ Sezon bugün başlasa denize inebilecek kadar hazırız. Sezonu umutla bekliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.