SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Balık tezgahlarında palamutun yerini çinekop doldurdu

Bu haber 16 Haziran 2023 - 12:19 'de eklendi.

Torbalı’da balık tezgahlarında çinekop bolluğu yaşanıyor. Fiyatı da her bütçeye hitap eden çinekop, yurttaşların en çok tercih ettiği balık türü oldu.

GEÇTİĞİMİZ aylarda denizlerden bol miktarda çıkan palamut, şimdilerde yerini çinekopa bıraktı. Torbalı’da da tezgahlar mevsimin en lezzetli balıkları ile süslenirken, en çok tercih edilen tür ise çinekop oldu. Çinekopu da, sardalye takip etti.

“TEZGAHLARDA ÇEŞİTLİLİK VAR”

BALIK tezgahlarında çeşitliliğin arttığını ifade eden kapalı Pazar yerinde hizmet veren Erol Balıkçılık işletmecisi, “Balık fiyatları normal piyasanın altında seyretmeye başladı. Çinekopun bolluğu balık fiyatlarını geriye taşıdı” dedi.

ÇİNEKOP BALIĞI HEM BOL HEM DE UYGUN

EROL Balıkçılık’ın işletmecisi, tezgahlarda çinekop bolluğu yaşandığına dikkat çekerek, “Şu anda en çok revaçta olan balık çinekop. Çinekop balığı hem bol hem de uygun” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.