SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bakan yardımcısından Başhekim Çavdar’a ödül

Bu haber 18 Kasım 2022 - 10:20 'de eklendi.

T.C. Sağlık Bakanlığından üst düzey yönetici ve bürokratlarının katılımıyla HIMSS Eurasia’22, HIMSS EMRAM validasyonu alan Kamu hastanelerinin ödül törenine gerçekleşti. Ödüle Torbalı Devlet Hastanesi de layık görüldü

T.C. Sağlık Bakanlığından üst düzey yönetici ve bürokratlarının katılımıyla HIMSS Eurasia’22, HIMSS EMRAM validasyonu alan Kamu hastanelerinin ödül törenine gerçekleşti. Hastanelerinin dijitalleşmesinde gösterdikleri başarı ile HIMSS EMRAM ve O-EMRAM seviye 6 ve 7 validasyonu almaya hak kazanan hastanelere ödülleri T.C. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcıları Dr. Şuayip Birinci ve Doç. Dr. Tolga Tolunay tarafından verildi.

BU yıl 3 hastaneye seviye 7 ve 32 hastaneye de seviye 6 olmak üzere toplam 35 ödül verildi. Bu ödüllerden birine de Torbalı Devlet Hastanesi layık görüldü. Başhekim Miraç Çavdar, bu ödülü bakan yardımcısı Birinci’den aldı.

DİJİTALLEŞME süreçlerini hızlı bir şekilde tamamlayarak kısa sürede EMRAM 6 seviyeye ulaşan Torbalı Devlet Hastanesi bu anlamda önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.