SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bakan Uraloğlu Torbalı’da konuştu; ‘Torbalı, Çağlar ile çağlayacak’

Bu haber 29 Şubat 2024 - 22:28 'de eklendi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Torbalı Ticaret Odası’nda Torbalılı sanayicilerle bir araya geldi. Bakan Uraloğlu, Torbalı’da yaptığı konuşmada, “Torbalı Özgür Erman kardeşimle çağlayacak” dedi

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Torbalı’ya geldi. Torbalı Ticaret Odası’nda sanayicilerle bir araya gelen Uraloğlu Torbalı’ya yapılan hizmetleri anlatarak, Torbalı’nın 2 Milyar dolarlık ihracatı ile 65 ili geride bıraktığını belirtti. Türkiye ekonomisinde Torbalı’nın ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Uraloğlu, 31 Mart yerel seçimlerine dikkat çekerek, “Torbalı’da Özgür Erman Çağlar kardeşimizle, İzmir’de Hamza Dağ kardeşimizle güzel bir ekibimiz var, güzel bir takım ruhumuz var. Hamza Dağ kardeşimizin Ankara’da çözemeyeceği iş yok. İzmir’de görev yapmış ve bir İzmirli olarak bizim desteğimiz de sonuna kadar olacak. Hem Torbalı’da hem de İzmir genelinde yapılacak işler konusunda sık sık istişareler yapıyoruz. Torbalı’da da sizlerin yaşadığı sorunlar var, bunların bir kısmını zaten biliyoruz. Bu sorunları yeterince konuştuk, yeterince tartıştık artık icraat vaktidir diyoruz. Özgür kardeşimin ve Hamza kardeşimin hazırladığı projeleri, belediyelerimizle beraber hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz” dedi.

ÇAĞLAR İÇİN DESTEK İSTEDİ

BAKAN Uraloğlu, “Özgür Erman kardeşimin güzel bir ismi var. İnşallah Torbalı Özgür Erman kardeşimle çağlayacaktır” dedi. Büyükşehirde de Hamza Dağ için destek isteyen Bakan Uraloğlu, “Biz bakanlık olarak sizlere hizmet etmeye, İzmir’e ve Torbalı’ya hizmet etmeye talibiz” dedi. Programa, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Eyyüp Kadir İnan ve Mahmut Atilla Kaya ile sanayiciler ve işadamları katıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.