SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bakal çifti, eşine ender rastlanan doğumla bebeklerini kucaklarına aldılar

Bu haber 04 Şubat 2022 - 0:46 'de eklendi.

Torbalılı Onur Bakal’ın eşi Yasemin, 02.02.2022 günü saat 02.02’de doğum yaparak eşine ender rastlanan bir günde kız çocuğu dünyaya getirdi.

İLÇEDE faaliyet gösteren özel bir fabrikada üretim makine operatörü olarak çalışan Onur Bakal ile ev hanımı olan eşi Yasemin Bakal’ın önceki gün en mutlu günüydü. Genç çift, ilk çocukları olan Elisa’yı kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

YASEMİN Bakal, Aydın’da bulunan Özel Medinova Hastanesi’nde 3.020 kg ağırlığında nur topu gibi bir kız bebeği dünyaya getirdi. Elisa bebek, dünyaya ise 02.02.2022 günü saat 02.02’de geldi.

BU anı ölümsüzleştiren hemşireler ve Doktor Leyland Ova Demirtaş, çok nadir gerçekleşen bu olan karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek, bu anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdiler. Ayrıca, doğumhanede bulunan saat ise o anda 02.02’yi gösteriyordu

BABA Onur Bakal, bu tesadüfün kendilerini çok mutlu ettiğini, böyle bir planlamada bulunmamalarına rağmen yaşadıkları bu detayın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

BİZ de Yerel Torbalı ailesi olarak, Onur ile Yasemin çiftinin çocukları Elisa’nın vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını dileriz…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.