SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçıvan’a ait Alabay ırkı köpek, yurtdışında ülkemizi temsil edecek

Bu haber 31 Mart 2022 - 2:18 'de eklendi.

Hayvansever yanı ile sık sık gündeme gelen Torbalılı iş insanı Utku Can Bahçıvan’ın Alabay cinsi ‘Laysan’ isimli köpeği, geçtiğimiz ay yapılan Federasyon yarışmasında 3. oldu.

LAYSAN, şimdi de 2-3 Nisan’da Sırbistan’da düzenlenecek turnuvaya katılacak. Türkiye’yi temsil edecek olan Laysan, İzmir’den Sırbistan’a gidecek ve kulüp yarışmasının ardından uluslararası bir yarışmaya daha katılacak.

YARIŞMADAN yarışmaya koşan Laysan’ın üreticisi Orta Asya Çoban Köpeği Irk Derneği Başkanı Haktan Çevik ve antrenörü ise Gencer Koklan, “ysan türünün en güzel ve en akıllı köpeklerinden. Katıldığı her yarışmada jürinin dikkatini çekti. Sırbistan’da da ülkemizi en iyi şekilde temsil edip en iyi dereceyle ülkemize döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

HAYVANLARI çok sevdiğinin altını çizen Utku Can Bahçıvan, “ Laysan çok farklı bir köpek. Üst üste önemli dereceler aldı. Laysan Sırbistan’dan başarıyla gelecektir. Başarıları bizi mutlu etse de zaman zaman bu yarışmalardan dolayı ondan uzak kaldığım için üzülüyorum. Hayvanları çok seviyorum, onlar benim en büyük tutkum. ” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.