SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçıvan Grup’tan alkışlanacak hareket

Bu haber 04 Ağustos 2021 - 2:23 'de eklendi.

Bahçıvan Grup bünyesindeki Özel Ege Sürücü Kursları’ndan anlamlı bir adım geldi. Kurum, ehliyet için kendilerine kayıt yapan her kursiyer için bir fidan bağışlayacak

TORBALI’DA verdiği başarılı ve kaliteli eğitimin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren, bugüne kadar ilçede binlerce kişinin ehliyet sahibi olmasını sağlayan Bahçıvan Grup bünyesindeki Özel Ege Sürücü Kursları’ndan anlamlı bir adım geldi. Kurum, ehliyet için kendilerine kayıt yapan her kursiyer için bir fidan bağışlayacak.

SON günlerde yaşanan yangınlardan sonra alınan bu karar ile bir kez daha duyarlılığını ispatlayan kurum sadece Torbalı’daki değil diğer İzmir ve ilçelerinde bulunan 8 sürücü kursunda da aynı kampanyayı başlattı.

TEMA’YA bağışlanacak olan fidanlar, başta yangınların gerçekleştiği sahalar olmak üzere, ihtiyaç duyulan noktalarda filizlenerek, doğaya oksijen üretecek. Ege Sürücü Kursları Kurucusu Mahmut Bahçıvan yaptığı açıklamada, “Maalesef yurdun dört bir yanında ciğerlerimiz yanıyor. İçimiz kan ağlıyor.

O GÖRÜNTÜLERİ görmek, yeşilin tahribatına şahit olmak çok acı. Milletimizin dayanışması ve birlikteliğiyle her şeyin üstünden geliriz. Biz de kurum olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu bağlamda kursumuza kayıt olacak her kursiyer için TEMA vakfına bir fidan bağışlayacağız” açıklamalarında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.