SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir’li miniklerden büyük dayanışma

Bu haber 22 Şubat 2024 - 0:06 'de eklendi.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüs Anaokulu öğrencileri kitap okuma ve kitap sevgisinden yola çıkarak yeni bir proje gerçekleştirdiler.

KİTAP sevgisini paylaşma duygusuyla birleştirerek, paylaştıkça çoğalan mutluluğu proje kapsamında ziyaret ettikleri Tulum İlkokulu ve Anaokulundaki öğrencilerle paylaştılar. Bahçeşehir Anaokulu öğrencileri getirdikleri kitapları arkadaşlarına hediye ederek yeni dostluklar kurdular.

14 ŞUBAT 2022 yılından beri ‘Uluslararası Kitap Değişim’ günü kutlanmaktadır.  Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota Eyaleti’ nden 6 yaşındaki Jack Broadmoore tarafından ortaya atılan bugün, Jack’ in annesine bir tatil günü icat ettiğini söylemesi ile başlıyor.

‘KİTAP Değişim Günü’ adını verdiği bugün de arkadaşlarını ve ailesini kendi aralarımda kitap değişimi yapmaya cesaretlendiriyor. Buradan hareketle tüm dünyada kutlanmaya başlamıştır.

GÜNÜ anlamlı ve önemli kılan kitap arkadaşlığı paylaşarak büyüyen dostluğunda temellerini atmış oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.