SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir’de ‘UP Programı’ uygulanacak

Bu haber 03 Ekim 2018 - 14:30 'de eklendi.

TORBALI Bahçeşehir Koleji’nde UP Programı (üstün potansiyelli öğrenciler için hazırlanmış program) uygulanmaya başlandı. Torbalı’da ilk defa uygulanan ve 1,2,3,4,5,6. sınıf öğrencilerine hitap eden program hakkında bilgi veren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucusu Yıldırım Baytekin, “Üstün potansiyelli öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal ve rehberlik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak geliştirilen programdır. Programın misyonu, Bahçeşehir Koleji’nde öğrenim gören üstün potansiyelli öğrencilerin bilimsel tanımlama yöntemleriyle keşfedilip, ilgi, yetenek, bilişsel ve sosyal gelişim gibi bireysel farklılıkları dikkate alan, öğrencilerin yaratıcılık, eleştirel düşünme, problem çözme ve etkili iletişim yeteneklerine sahip, 21. yy becerileriyle donanmış bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

‘ÖĞRENCİ GELİŞİMİNİ HEDEFLEYEN NADİR PROGRAMLARDANDIR’

“UYGULADIĞIMIZ bu program öğrenci merkezli olup, öğrencinin gelişiminin yanı sıra öğretmen ve veli eğitimleriyle eğitimin tüm ayaklarında bütüncül bir gelişim sağlama anlayışına sahiptir” diye sözlerine devam eden Baytekin, “UP programı üniversite – okul iş birliği ile teorik ve pratik uygulamaları birleştiren akademisyen ve uzmanların ortak çabalarıyla hazırlanmıştır. Program gelişim sağlamayı hedefler ve modern eğitim stratejileriyle donanmış bütüncül müfredata sahiptir. Uygulanan müfredat dinamik bir yapıya sahip olup, edinilen gözlemler ve program çıktıları dahilinde sürekli geliştirilmektedir. Öğrencilerin sadece akademik ihtiyaçlarını değil aynı zamanda sosyal, duygusal, üst düzey düşünebilme, yaratıcılık ve düşünme stratejileri gibi akademik olmayan alanlarda da öğrenci gelişimini hedefleyen nadir programlardandır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.