SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir Koleji’nden Türkiye Şampiyonası’nda büyük gurur

Bu haber 02 Haziran 2023 - 1:01 'de eklendi.

Eğitimde kaliteyi her alanda öncelik haline getiren Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünün öğrencileri bu kez de Mersin Erdemli’ de düzenlenen Okul Sporları Okçuluk Türkiye Şampiyonası’ndan ödüller ile döndü.

66 İLDEN 770 sporcunun katıldığı okul sporları Okçuluk Türkiye Birinciliği Şampiyonası, Mersin Erdemli’ de gerçekleştirildi. Şampiyonaya Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü de katıldı.

Erdemli Atış Poligonu’ nda düzenlenen yarışmada okul sporlarında Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde gerçekleştirilen şampiyonadan 4 Ödülle dönen Bahçeşehir Koleji Güney Kampüsü, Torbalı’ ya büyük gurur yaşattı.

AVRUPA’NIN en büyük Atış Poligonu’ nda düzenlenen şampiyona ödül töreni ile sona ererken, Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünde alanında deneyimli antrenörlerle çalışma fırsatı yakalayan öğrenciler, çalışmalarının karşılığını ödül ve sıralamalarıyla aldı.

TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ BAHÇEŞEHİR’DEN

ÖDÜL töreninde Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Alisa AKSAÇ Türkiye 4.sü, Ayşenur OMAÇ Türkiye 10.su ve Necati Mert SARIGÖLLÜ Türkiye 17.si olurken Ayşe Sena DOLMAZ da Türkiye 24.sü olarak ödüllerini teslim aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.