SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir Koleji’nde muhteşem gençlik festivali

Bu haber 03 Haziran 2023 - 1:10 'de eklendi.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü’nde bilim sanat ve gençlik festivali düzenlendi.  Öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları bilim ve sanat projeleri ilçe protokolü tarafından tek tek incelendi

ANADOLU Lisesi ve Ortaokul kademeleri tarafından düzenlenen, “Yaşanabilir Gelecek için Sürdürülebilirlik Bilim Sanat Gençlik Festivalinin” açılışını Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Güngör, Torbalı Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener,  Torbalı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Emre Balcı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Ağaç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Annak ve çok sayıda davetli katıldı.

BAYTEKİN’DENTEŞEKKÜR

ÖĞRENCİLERİN yıl boyunca hazırladıkları bilim ve sanat projeleri protokol tarafından tek tek incelendi. Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Kurucusu Eğitimci Yıldırım Baytekin misafirleri ile yakından ilgilenirken katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.