Torbalı Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Ayşe Kırılar Emir ve Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Sinem Taşkınkaya, Türk Kızılay Torbalı Şubesini ziyaret etti.
ŞUBE Başkanı Ali Yadık ile bir araya gelen okul yöneticileri, Kızılay Haftası kapsamında yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.
ÖĞRENCİLERDE DAYANIŞMA BİLİNCİ GÜÇLENDİRİLECEK
GÖRÜŞMEDE, Kızılay Haftası kapsamında hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerde yardımlaşma, dayanışma ve toplumsal sorumluluk bilincini güçlendirmeye yönelik çalışmalar üzerinde duruldu.
Okul ile Kızılay arasında yürütülebilecek ortak çalışmaların ele alındığı ziyarette, öğrencilerin iyilik odaklı faaliyetlere katılımını destekleyecek projeler konusunda istişareler gerçekleştirildi.
BAŞKAN YADIK’TAN TEŞEKKÜR
ZİYARETE ilişkin açıklamada bulunan Türk Kızılay Torbalı Şube Başkanı Ali Yadık, “Nazik ziyaretleri, kıymetli görüşleri ve iyilik odaklı çalışmalara sundukları katkılar için kendilerine teşekkür ediyor, iş birliğimizin hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.















