SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir Koleji yıldız kızları finalde!

Bu haber 13 Nisan 2023 - 0:36 'de eklendi.

Türkiye’de kaliteli eğitim öğretim anlayışı ile geleceğe yön veren eğitim kurumu, Bahçeşehir Koleji, Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Torbalı  Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Okul Sporları Müsabakalarında çıktıkları 3 maçta da yenilgi almadan finale yükseldi.

‘TAKIMIMIZI TEBRİK EDERİZ’

Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Yıldırım Baytekin, “Finale yükselen Yıldız Kızlar Voleybol takımı ve emeği geçen öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Sporun her branşı için uygun olan ve yüksek standartlara sahip kampüsümüzün fiziki imkânlarını kullanarak  Sporun her alanında başarılı olmak için yöneticilerimiz ve Beden eğitimi öğretmenlerimiz sporcularımızla birlikte özveriyle çalışıyor. Hedefimiz her yıl olduğu gibi bu yılda finalde okulumuzun bayrağını dalgalandırarak şampiyonluğu okulumuza getirmektir.” dedi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.