SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü öğrencilerinden sporda büyük başarı

Bu haber 17 Nisan 2023 - 5:46 'de eklendi.

Eğitimde kaliteyi her alanda öncelik haline getiren Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsünün öğrencileri 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının 3. Çeyrek dönemini sporda büyük başarılara imza atarak tamamladı.

GENÇLİK ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Müsabakalarında katıldıkları Karate, Okçuluk ve Voleybol branşlarında öğrenciler okullarına kupa ve madalyalar ile döndüler.

EGE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ BAHÇEŞEHİR’DE

8-9 NİSAN 2023 tarihlerinde Ispartada düzenlenen Okul Sporları Karate Genç A-B Müsabakalarında Bahçeşehir Koleji 11. Sınıf öğrencisi olan Milli Karate Sporcusu Elif  Eylül ULUKARDAŞLAR Ege Bölge Birincisi olarak okuluna Altın Madalya getirdi.

OKÇULUK BRANŞINDA TORBALIYI İZMİRDE TEMSİL ETTİLER.

Altın ve Bronz Madalya !

İZMİR Genelinde çok sayıda okulun katıldığı Okul Sporları Okçuluk Müsabakalarında Bahçeşehir Koleji 10. Sınıf öğrencisi Alisa AKSAÇ Gençler Kategorisinde İzmir Birincisi, 9.sınıf öğrencisi Necati Mert SARIGÖLLÜ İzmir üçüncüsü oldu.

YILDIZ KIZLARDAN VOLEYBOLDA BAŞARI

TORBALI ilçe Gençlik ve Spor müdürlüğünün düzenlemiş olduğu okullar arası voleybol turnuvasında yıldız takımlar kategorisinde yenilgi almadan finale çıkan Bahçeşehir Koleji  Voleybol Takımı kupa ile döndü.

Geleceğe yön veren eğitim kurumu, Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü’nün hedefi Türkiye Şampiyonluğu!

BAHÇEŞEHİR Koleji Kurucu Temsilcisi Yıldırım Baytekin, “Ege Bölgesinde büyük başarılara imza atıp okullarına kupa ve madalyalar kazandıran sporcu öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek emeği geçen antrenör ve öğretmenlerine teşekkür etti. Sporun her branşı için uygun olan ve yüksek standartlara sahip kampüsümüzün fiziki imkânlarını kullanarak Sporun her alanında başarılı olmak için yöneticilerimiz ve Beden eğitimi öğretmenlerimiz sporcularımızla birlikte özveriyle çalışıyor. Hedefimiz Türkiye şampiyonalarında okulumuzun bayrağını dalgalandırarak Türkiye şampiyonluklarını okulumuza ve Torbalı ilçemize getirmektir.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.