SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeli talimat verdi, Torbalı MHP teşkilatı harekete geçti

Bu haber 26 Aralık 2021 - 22:25 'de eklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin teşkilatlarından, temel ihtiyaç ürünleri için başlattıkları indirim kampanyasına katkı sunmaları için esnaf, üretici, tüccar, süpermarket yöneticileri ve sanayicilerle bir araya gelmelerini istedi.

BU kapsamda Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Veli Kaçar ve partililer, önceki gün esnafları gezerek, indirim çağrısında bulundu. İlçe Başkanı Veli Kaçar yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin indirim çağrısı üzerine selamlarını ileterek Torbalı esnafımızı ilçe yönetim kurulu üyelerimizle beraber ziyaret edip, indirim kampanyasına destek olmalarını talep ettik” diye konuştu.

BAHÇELİ, halkın tükettiği temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında indirime gidilmesi için yurt çapında başlattığı teşvik ve katılım kampanyası çerçevesinde verdiği talimatı, geçtiğmiiz hafta Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın imzasıyla teşkilatlara göndermişti. Teşkilatlara gönderilen talimatta, döviz kurundaki suni artış bahane edilerek uzun zamandır ekonomide olumsuz ve karamsar bir hava estirilmek istendiği vurgulandı. Birtakım fırsatçıların spekülatif ortamdan yararlanıp temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarında aşırı artışlar yaptıklarına dikkat çekilen talimatta, piyasa spekülatörleri ve kara doymayan bazı simsarların, mal stoklamak ve dövizdeki artışa paralel zamlar yapmak suretiyle fahiş kazançlar elde ettiklerinin altı çizildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.