SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir Koleji’nden spora büyük destek

Bu haber 13 Eylül 2021 - 0:12 'de eklendi.

Torbalı’da faaliyet gösteren Altekma Spor Kulübü, Torbalı Bahçeşehir Koleji ile birlikte bölgeye hitap edecek bir spor okulu açacak.

Anlaşmaların sağlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde Altekma Kadın Voleybol A Takımı Bahçeşehir Koleji’nin spor salonunda öğrencilerin seyrine açık bir gösteri maçı oynadı. Torbalı’da faaliyet gösteren Altekma Spor Kulübü ile Torbalı Bahçeşehir Koleji arasında bölgeye hitap edecek bir spor okulu açılması konusunda anlaşma sağlandı.

AÇILACAK OLAN SPOR OKULU İZMIR GÜNEY BÖLGESİ’NE HİTAP EDECEK

Yakın zamanda faaliyete geçecek spor okuluna ilişkin açıklamalarda bulunan Altekma  Kulübü yetkilisi  Melih Sebastien Durmuş, “Yapılan anlaşmaya göre açılacak olan spor okulu için Torbalı Bahçeşehir Koleji’nin spor tesisleri kullanılacak. Melih Sebastien Durmuş, gazetemize yaptığı açıklamada Altekma Spor Kulübü olarak tüm İzmir Güney Bölgesinde ’ne hitap edecek çapta bir voleybol spor okulu açacaklarını ifade etti.  Voleybol Spor okulunun açılmasına yönelik yapılan görüşmelerin tamamlanmasının ardından Altekma Spor Kulübü Kadın Voleybol A Takımı, Torbalı Bahçeşehir Koleji’nin kapalı spor salonunda okul öğrencilerinin seyrine açık bir gösteri maçı düzenlerken, öğrenciler de gösteri maçına yoğun ilgi gösterdi.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Kurucu Temsilcisi Yıldırım Baytekin,  “Gençleri spora yönlendirecek çalışmalar yapmak isteyen tüm kurumlar ve kişilerle çözüm ortağı olmaya hazır olduklarıni , açılacak spor okulu için okulumuz kampüsü bünyesinde bulunan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, standartlara uygun tenis sahası, jimnastik salonları ve buz pisti gibi tüm imkanları kullanima açarız.  Torbalı’da sportif faaliyetler için eğitim vermek isteyen tüm kişi ve kurumlara destek vermeye hazırız. Bizler Türkiye’nin aydınlık nesiller yetiştirmek isteyen eğitimcileri ve eğitim kurumları olarak Türk sporunu desteklemek için elimizden gelen katkıyı koymaya hazırız. Gençlerimizin spora yönelmesi, yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak ve en önemlisi de zararlı alışkanlıklardan uzak durması için elimizden gelecek olan her şeyi en son noktasına adar yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Torbalı Bahçeşehir Koleji, daha önceleri de okullar arası spor turnuvalarina da ev sahipliği yapmış,  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) sınavlarına hazırlanan öğrencilerin ve BESYO öğrencilerinin antrenmanlarını yapabilmeleri için olanaklarını kullanma imkânı sunmuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.