SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bağımsızlık Koşusu’nda 2. olarak göğsümüzü kabarttı

Bu haber 23 Mayıs 2023 - 0:55 'de eklendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlen “Bağımsızlık Koşusu” +40 kategorisinde Torbalı Belediyesi sporcusu Oktay Fırat ikinci oldu

KARABAĞLAR Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği “Bağımsızlık Koşusu” yapıldı.

ULU Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak ulusumuzun kurtuluş mücadelesini başlatmasının 103. yılında gerçekleştirilen koşuda Torbalılı sporcu büyük başarı gösterdi.

4.5 KİLOMETRELİK koşunun +40 kategorisinde Torbalılı Sporcu Oktay Fırat 2. oldu. Aynı zamanda Torbalı Belediyesi sporcusu olan ve belediye katkılarıyla müsabakalara katılan Fırat, destekleri için Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.