SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Babasından devraldığı baharatçılık mesleğini 14 yıldır sürdürüyor

Bu haber 15 Nisan 2023 - 6:32 'de eklendi.

Torbalı’da kurulan semt pazarlarında 14 yıldır baharat satışı yapan Koçyiğit ailesi, Torbalı mutfaklarının vazgeçilmezi konumunda. Mesleği babasından devralan Hasan Koçyiğit, ilçede kurulan tüm semt pazarlarında Torbalılıların baharat ihtiyaçlarını karşılıyor

ANADOLU mutfağının eşsiz lezzetinin altında yatan ve yemeklerin ününün dünyaya yayılmasının temel faktörlerinden birisi olan baharat, Torbalı’da da mutfakların vazgeçilmezi konumunda yer alıyor. Hemen her yemeğe kullanılan ve yemeklere eşsiz bir lezzet kazandıran baharatların en kalitelisi ve uygun fiyatlısını ise ilçe sakinleri Koçyiğit ailesinin tezgâhlarından temin ediyor. 14 yılı aşkın süredir baharatçılık yapan Koçyiğit ailesinde bu iş deyim yerindeyse ata mesleği halini almış durumda. Babasından mesleği devralan genç girişimci Hasan Koçyiğit, Torbalı halkının ihtiyaç duyduğu lezzetleri en yüksek kalite ve en uygun fiyatla ilçe halkı ile buluşturuyor.

EN YÜKSEK KALİTE EN UYGUN FİYAT

İLÇEDE kurulan tüm pazarlarda tezgâh açtıklarını ifade eden Koçyiğit, “Baharat, Anadolu mutfağının vazgeçilmez lezzet katkıcısıdır. Kullanıldığı her yemeğe muazzam bir lezzet katan baharatları 14 yıldır ailecek Torbalılılara en yüksek kalite ve en uygun fiyatla sunuyoruz. Baharat ticareti sahteciliğin en çok döndüğü sektörlerden biri olmasına rağmen bahsettiğimiz anlayışımız nedeniyle şimdiye kadar ürünlerimizin kalitesiyle ilgili tek bir şikâyet almadık” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.