Torbalı Devlet Hastanesi’nde görevli personel olan Uğur Altunbey ile 7 yaşındaki kızı Elif Melisa doğum günlerini aynı gün kutladı. Aile içinde yapılan doğum günü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.
TORBALI’DA yaşayan Canan Altunbey ile evli olan Uğur Altunbey 7 yaşına giren kızı Elif Melisa ile aynı gün doğum gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Altunbey’in 32 yaşına girdiği çifte, doğum günü kutlaması pandemi nedeniyle kendi evlerinde gerçekleştirildi.
UĞUR Altunbey, “Kızım ile aynı anda doğum gününü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz, ikimiz de 16 Mayıs tarihinde doğduk, bu nedenle aynı gün kutlama yaptık” diye konuştu.
ÖRNEĞİNE çok az rastlanabilecek bu olayın kendisi için büyük mutluluk olduğunu dile getiren Altunbey, “Aldığım ve alabileceğim en büyük hediye bu hayatta canım eşim ve kızım… Allah’a şükürler olsun. Tesadüfün böylesi diyebileceğimiz bir olay. Çok mutluyum” şeklinde konuştu.