SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

B-fit’ten yeni yılın en ‘fit’ kampanyası

Bu haber 04 Ocak 2021 - 12:44 'de eklendi.

Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren B-fit Sağlıklı Yaşam Merkezi, Torbalılı bayanların daha fit bir bedene sahip olması için elinden geleni yapıyor.

DENEYİMLİ işletmeci Neval Yalavaç, Torbalı’nın çeşitli bölgelerinde stantlar açarak, bayanlara daha kolay ulaşmayı hedefliyor.

NEVAL Yalavaç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “3 ve 6 aylık üyeliklerde yüzde 25 indirim uygulamaya başladık.

BÜYÜK indirim kampanyamız 8 Ocak tarihine kadar devam edecek. Bu süreye kadar merkezimize başvuran bayanlara %25 indirim uygulanacak” şeklinde konuştu.

8 SEANS REFORMER ALANA 8 SEANS HEDİYE, BU HAFTA SON!

“SİZİN için muhteşem bir hediyemiz var” diye sözlerine devam eden Yalavaç, “Yepyeni bir yıla girerken kendiniz için yapabileceğiniz muhteşem bir iyilik fırsatı, b-fit merkezimizde sizleri bekliyor. Yeni yılın en fit kampanyası ile yeni yılı kucaklıyoruz. 8 Ocak tarihine kadar 3 ve 6 aylık üyeliklerde yüzde 25 indirim uyguluyoruz! Ayrıca 8 seans reformer alana 8 seans hediye, bu hafta son! Bu muhteşem kampanyalar ile yine birlikteyiz, yeni yılda da b-fit’teyiz” diye konuştu. İletişim: 0553 871 06 05

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.