SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Azra’nın dedeleri, yaşlarına rağmen büyük bir fedakarlık örneği sergiliyor

Bu haber 16 Ağustos 2022 - 20:32 'de eklendi.

Henüz 20 aylık olan SMA hastası Azra’nın tedavisi için 2 milyon 286 bin dolar gerekiyor. Gerekli para toplanması için Valilikten izin alan Güngör ailesi, destek bekliyor. Torbalılı Azra için birçok yardım platformu harekete geçerken sosyal medyada da Azra adına kampanyalar başlatıldı.

ÖTE yandan Azra için ailesi de büyük bir özveri ile çalışıyor. Duygu-Hakan Güngör çifti gece gündüz yardım kampanyasına destek için çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da Azra’nın dedeleri yaşlarına rağmen büyük bir fedakarlık örneği sergiliyor.

İLERLEYEN yaşlarına rağmen Ekrem Çobanoğlu ve Rifat Güngör, festival, etkinlik, konserlere giderek stant açıyor. Burada torunları için kampanyaya destek toplamaya çalışan fedakar dedeler, son olarak ise Torbalı Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Bardacık Festivali’nde stant açtı. Burada da Azra için yardım toplayan dedeler Torbalı halkının desteğini bekliyor.

EKREM Çobanoğlu ve Rifat Güngör, yaptığı açıklamada “Torunumuzun yaşaması için mücadele ediyoruz. Çok zor bir durum. İnsan yaşayınca öğreniyor. Ama biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Azramız yaşasın diye  sizlerden de destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.