SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Azra artık aç yatmayacak! O kazandı!

Bu haber 13 Eylül 2023 - 22:08 'de eklendi.

Torbalı’nın SMA savaşçısı bebeği Azra Güngör’ün tedavi olması için toplanması gereken para toplandı.

TORBALI’DA yaşayan Duygu – Hakan Güngör çiftinin 3 yaşındaki kızları Azra Güngör’e SMA teşhisi konmuştu. küçücük bedeni SMA illeti ile savaşan Azra’nın kampanyası sona erdi. Azra’nın tedavi olması gerekli olan 1 milyon 817 bin dolar tüm olumsuzluklara, artan döviz kuruna rağmen toplanabildi.

GÜNGÖR AİLESİNDEN AÇIKLAMA VAR

SOSYAL medya hesabından açıklama yapan aile, “O gün bugün! Gözlerinin içi gülenimiz, bebek saçlarına eridiğimiz, o güzel yüzüne dünyaları vereceğimiz, kuzumuz, presensesimiz, değerlimiz, dünya güzelimiz kazandı! işte o gün bugün! Azra’mızın tüm destekçileri, sevenleri, kocaman yürekli ailesi, azra’mız kazandı! sizlerle aştı bu yolları, tutundu hayata, o gözleri hep umut doluydu! Şimdi o umutla Dubai yollarına bir prenses düşecek! Elinden tutan, düştüğünde kaldıran, bizimle kalan gitmeyen, bir kum tanesi kadar emeği geçen herkesten Allah razı olsun! Azra artık aç yatmayacak! Azra artık o pembe ayakkabıları giyecek! O günü bugün kılan herkes, iyi ki dokundunuz kuzumuzun hayatına! Azra kazandı!” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.