Torbalı’da kültür ve bilginin buluşma noktası haline gelen Torbalı Güz Kitap Günleri, bu akşam birbirinden değerli konukları ağırladı.
PROGRAM kapsamında düzenlenen “Türkiye Tarımı ve İzmir Modeli” başlıklı panel, Fikir Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Büyükyılmaz’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Panele, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu katılarak tarım politikaları ve İzmir modeline dair önemli bilgiler paylaştı.
KATILIMCILARLA SOHBET ETTİ
ARDINDAN düzenlenen “Medyanın Halleri” söyleşisinde, akademisyen Prof. Dr. Sevda Alankuş ve gazeteci Burcu Karakaş medya dünyası, güncel sorunlar ve gazeteciliğin geleceği üzerine katılımcılarla sohbet etti.
TORBALI Güz Kitap Günleri, kültür ve bilgi etkinlikleriyle ilçeye aydınlık bir atmosfer katmaya devam ediyor ve halkın geniş katılımıyla fark yaratıyor.