SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu’na Torbalı damgası

Bu haber 20 Eylül 2023 - 0:27 'de eklendi.

Bu yıl Ayvalık’ta düzenlenen “Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu” yerli ve yabancı 650 sporcu tarafından tamamlandı. Organizasyona Torbalı’dan Tuncay Saraç da katıldı. Yarışın 5 kilometrelik parkurunda koşan Saraç, genel klasmanda 3.olarak kürsüye çıktı.

ORGANİZASYON, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Ayvalık Belediyesi tarafından desteklendi. Etkinlik, 21K yarı maraton yarışının yanı sıra 10K ve 5K mesafelerinde de koşularını içerdi. Ayrıca, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 2 kilometrelik Halk Koşusu da gerçekleşti.

HEDEF ULUSLARARASI YARIŞLAR

AYVALIK’TAKİ bu yarı maraton, ilçenin spor ve turizm potansiyelini daha geniş bir kitleye tanıtmayı amaçladı. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, organizasyonun önemine değinerek, ulusal ve uluslararası yarışlara ev sahipliği yapma niyetlerini vurguladı ve organizasyona katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

AYVALIK Kurtuluş Yarı Maratonu, hem yerli hem de yabancı sporcuları bir araya getirerek sporun uluslararası platformda daha fazla tanınmasına katkı sağladı. Halk koşusunun tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen bir törenle verildi. Dereceye giren Torbalılı Tuncay Saraç da kürsüde ödül alan isimler arasında yer aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.