SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aytürk Lisesi’nde 4 yıl oku, 3 yıl öde kampanyası başladı

Bu haber 31 Ağustos 2023 - 7:37 'de eklendi.

Bu eğitim öğretim yılı itibariyle kapısını açacak olan Aytürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük bir kampanya başlattı. Okul Müdürü Hüdayi Kayhan, “Yeni eğitim yılının açılışına özel 4 yıl oku 3 yıl öde kampanyasını başlattık. 9. sınıfa kayıt yaptıran her öğrenci 9. sınıfı ücretsiz okuyacaktır” dedi.

TORBALI’DA ilk olan okul hemşire yardımcılığı bölümü, adalet zabıt katipliği bölümü ve çocuk gelişimi bölümü alanlarında eğitim verecek. “Diplomasız kimse kalmasın” sloganıyla yola çıkan Aytürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, son hazırlıklarını da yaparken, yeni öğrenci hayıtları ise tüm hızıyla devam ediyor.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE DEVLET HASTANESİNDE STAJ İMKANI

  1. SINIFTAN 10. sınıfa geçen lise öğrencileri, 9. sınıfta ve 10. sınıfta ‘sınıf tekrarı’ alanlar; hemşirelik bölümüne kayıt yaptırabilecek. Bu bölüme okuyacak öğrenciler, 12. sınıfta devlet hastanelerinde haftada 3 gün staj yapabilecek.

BAŞARISIZ OLDUKLARI DERSLERE YÖNELİK ÜCRETSİZ ETÜT VERİLECEK

AYRICA 9. sınıfa kayıt yaptıran öğrencilere yönelik haftada iki gün de başarısız olduğu derslerden etüt de alabilecek.

İzmir-Aydın asfaltı üzerindeki Çapak yolu girişinde yer alan Aytürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 0 532 583 40 26 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.