SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayselen 15. yaş gününü Demlik Kafe’de kutladı

Bu haber 27 Aralık 2022 - 23:51 'de eklendi.

Sanayi esnaflarından Arslandağı Mermer’in sahibi Nihat Arslandağı ile eşi Hayriye Arslandağı çifti kızları Ayselen için sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Çiftin Alperen adında bir çocukları daha bulunuyor. Etkinliğe çok sayıda kişi katıldı.

TORBALI Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu karşısında hizmet veren Demlik Kafe’de düzenlenen sürpriz doğum günü partisine ailenin sevenleri, dostları ve akrabaları katıldı.

ETKİNLİĞE katılan davetliler, 15’inci yaş gününü kutlayan Ayselen’nin bir ömür boyu mutlu yaşamasını ve her şeyin gönlünce olmasını dilediler.

BÜYÜK bir mutluluk ile doğum günü pastasındaki mumları üfleyen Ayselen Arslandağı’ın sevinci yüzünden belli oluyordu.  Yeni yaşına giren doğum günü çocuğu ve ailesi, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.