SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayselen 15. doğum gününü Demlik Kafe’de kutladı

Bu haber 31 Aralık 2023 - 0:57 'de eklendi.

Cengiz Topel Ortaokulu’nda öğrenci olan Ayselen Arslandağı 15’inci doğum gününü Demlik Kafe’de kutladı. Baba Nihat ile anne Hayriye çiftinin Alperen adında bir çocukları daha bulunuyor.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

TORBALI Sanayi Sitesi’nde mermercilik yapan Nihat Arslandağı ile ev hanımı Hayriye Arslandağı’nın kızı Ayselen için sürpriz doğum günü yapıldı. Etkinliğe çok sayıda davetli katılırken, Ayselen, hazırlanan pastadaki mumları büyük bir mutlulukla üfledi.

ARSLANDAĞI AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

DOĞUM gününde doyasıya eğlenen çocuklar, hazırlanan ikramlıklardan ise afiyetle yediler. Yeni yaşına giren doğum günü çocuğu ve ailesi, etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

TOPLU organizasyonların merkezi haline gelen Demlik Kafe, yine bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Torbalı Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu karşısında faaliyet gösteren Demlik Kafe’de düzenlenen muhteşem doğum günü büyük ilgi gördü.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.