SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ayrancılar’lı öğrencilerin bahçecilik keyfi

Bu haber 24 Eylül 2021 - 1:51 'de eklendi.

Ayrancılar Adnan Menderes İlkokulu öğrencileri bahçecilik çalışmalarına başladı. İlk kez toprağı işleme deneyimi yaşayan öğrenciler kışlık bitkiler dikmek için okul bahçesinde oluşturulan bostanı hazır hale getirdiler.

AYRANCILAR Adnan Menderes İlkokulu Müdürü Tevfik Fikret Çiftçi öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenme süreçlerine önem verdiklerini, okul bahçesinde oluşturdukları bostan sayesinde öğrencilerin toprağa dokunmalarını sağladıklarını ifade etti.

KENT yaşamında apartmanlarda yaşayan çocukların topraktan ve doğadan uzak kaldıklarını söyleyen Okul Müdürü Tevfik Fikret Çiftçi, ailelerin çocuklarını doğayla buluşturmalarının ve çevreyle bütünleşmelerini sağlamalarının çocukların ruhsal gelişimlerine önemli katkılar sağlayacağını, çevre bilinci ve sevgisi aşılayacağını vurguladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.